Att ge en gåva

I stället för blommor kan en gåva till Olof Palmes minnesfond vara ett alternativ såväl vid högtidsdagar som kondoleanser.

Hedra Olof Palmes minne och hans gärning genom att ge ett bidrag till stöd för Palmefondens verksamhet.

Olof Palmes minnesfond delar årligen ut stipendier på cirka 2 miljoner kronor. De ska främja ungdomars möjligheter till internationellt utbyte, studier kring fred och nedrustning stödja arbete mot rasism och främlingsfientlighet, eller på andra sätt verka för internationell förståelse och gemensam säkerhet.

Fonden uppmärksammar freds- och människorättsaktivister runt om i världen genom det årliga Olof Palmepriset.

Genom din gåva ger du minnesfonden ökade möjligheter för stipendier och andra insatser i Olof Palmes anda.

Gåvobevis

Efter det att fonden mottagit bidraget skickar vi ett Gåvobevis. Gåvobeviset finns med olika alternativ: Gåva, Till minne av, För att hylla och Med anledning av.

Gåvobevis skickas alltid så snart som möjligt, vanligtvis inom 1-2 dagar. Observera dock att vid särskilda omständigheter, t ex vid sjukdom, kan detta inte garanteras.

SOMMAR 2021
Vecka 27 till och med vecka 31 är fondens kansli stängt för semester och gåvobevis och minnesblad kommer därför att skickas med några veckors mellanrum. Tack för ert överseende. Olof Palmes minnesfond önskar alla en fin sommar!

Ge en gåva ›

Du kan stödja Palmefondens arbete genom att bli månadsgivare. Som månadsgivare skänker du varje månad en valfri summa som dras automatiskt från det konto som du har angett.

Bli månadsgivare

swish_logo_secondary_RGB
Vill du ge en gåva med Swish?
Swisha till 1230928572.
Använd gärna gåvoformuläret och välj Swish som betalningssätt, så kan vi skicka dig ett Tack!