Att ge en gåva

I stället för blommor kan en gåva till Olof Palmes minnesfond vara ett alternativ såväl vid högtidsdagar som kondoleanser.

Olof Palmes minnesfond vill, genom att stödja unga människors engagemang och initiativ, främja arbete mot rasism och främlingsfientlighet samt för internationell förståelse, fred och gemensam säkerhet.

Dagligen kommer bidrag till fonden och det är framför allt gåvor för att hedra någon avliden men också för att uppvakta jubilarer etc.

Hedra Olof Palmes minne och hans gärning genom att ge ett bidrag till stöd för Palmefondens verksamhet.

Efter det att fonden mottagit bidraget skickar vi ett Gåvobevis. Gåvobeviset finns med olika alternativ: Gåva, Till minne av, För att hylla och Med anledning av.

Gåvobevis skickas alltid så snart som möjligt, vanligtvis inom 1-2 dagar. Observera dock att vid särskilda omständigheter, t ex vid sjukdom, kan detta inte garanteras.

Sommar 2019
Från och med vecka 27 t.o.m vecka 31 är kansliet i stort sett obemannat på grund av semesterledighet. Vi beklagar eventuella olägenheter som detta kan skapa. Gåvobevis kommer att kunna skickas i slutet på vecka 29.
Begravningsbyråer kan i många fall vara behjälpliga med att skriva ut minnesblad.

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Ge en gåva ›

Du kan stödja Palmefondens arbete genom att bli månadsgivare. Som månadsgivare skänker du varje månad en valfri summa som dras automatiskt från det konto som du har angett.

Bli månadsgivare

swish_logo_secondary_RGB
Vill du ge en gåva med Swish?
Swisha till 1230928572.
Använd gärna gåvoformuläret och välj Swish som betalningssätt, så kan vi skicka dig ett Tack!